Lieve Margit,

Water is de levensbron

Wij zijn samen een traject begonnen waar ik heel blij van word. Ik vind het elke keer weer een feest om naar je toe te gaan. Ik kwam bij je voor een shiatsu behandeling en het voelde gelijk heel vertrouwd. Vorig jaar zijn we gestart met een voedingsschema, dat voornamelijk is bedoeld voor mijn overgangsklachten. Door jou weet ik dat ik goed bezig ben en heel langzaam ga ik mij beter voelen.

Wat is er zoal gebeurd.

Water drinken, want dat is de bron van je hele lichaam. Het is in het begin heel lastig om door te zetten, want je moet zo vaak plassen. Maar je moet de  blaas ook de tijd geven om aan de hoeveelheid water te wennen. Maar het werkt en als je het de tijd gunt, komt het helemaal goed. Elke dag een paar cc meer helpt echt. Je merkt aan je huid en je hele lichaam wat water met je doet. Je begint te stralen en het is een goedkope manier om je goed te voelen. Vandaar ook mijn openingszin.

We gaan stap voor stap verder en ik ben blij dat je mij daar bij helpt. Ik heb mijn voedingssupplementen vandaag besteld en daar ga ik voor het weekend mee starten en kijken wat dat voor mij doet. 3 maanden is een goede planning om te kijken wat er gebeurt.

Wat is het fijn om je goed te voelen. 

Mede dankzij jouw goede adviezen, daar ben ik je dankbaar voor. De weg die je ingeslagen bent is de perfecte weg. Samen met de shiatsu behandeling werkt het voor mij.

Het zal voor iedereen weer anders zijn, maar ik weet dat de groep waar je mee gestart bent, heel blij met je zal zijn. Ik wel in ieder geval.

Dank je wel Margit. We gaan zo door.

Bettie.